Frissen facsart gyümölcslevet lehet valahogy tartósítani tartósítószer nélkül?
Figyelt kérdés
Szeretnék később is adni belőle a kisfiamnak (őszibarack, meggy, alma). Van valami olyan módszer, amivel legalább pár hónapig eláll? Vagy CSAK frissen jók?2010. júl. 14. 16:23
2/4 A kérdező kommentje:
Csak simán kifacsarom és lefagyasztom?Nem lesz túl víz ízű felengedés után?
Lehet, hogy hülyeség, de olyasmit hallottam pl, almalénél, hogy felforralták, s PET-palackba tették még forrón, s úgy hűtő és tartósítószer nélkül eláll kb 3 hónapig. De ha felbontjuk a palackot, akkor márcsak 3 napig, s úgy is csak hűtőben. Ilyen van?S csak almával lehet megcsinálni?
2010. júl. 14. 16:58
3/4 anonim válasza:
Felforralva csak akkor áll el,ha cukrot is adsz hozzá,és szörpöt készítesz belőle. Fagyaszd le,kiengedve nem lesz vízízű. De kisadagokban fagyaszd csak le.
4/4 anonim válasza:
Ha felforralod, akkor eltünnek belöle a vitaminok, és annak nincs értelme. Inkább egyszeri adagokban fagyaszd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!