Kiolvasztás után több napig hűtőben tartott gesztenyepürét meg lehet még valahogy menteni?
Figyelt kérdés
Adott egy csomag gyorsfagyasztott gesztenyepüré, amit ismerős hozott, és jó pár napig a hűtőben volt tartva, ezért baktériumok szempontjából már nem a legtutibb. Valahogy még fogyaszthatóvá lehet tenni pl. kifőzéssel, vagy hasonló módon?2011. márc. 31. 22:41
1/3 anonim válasza:
semmi baja, ha 2-3 napig hűtőben volt
2/3 anonim válasza:
Nálam alapszabály: ami egyszer már le volt fagyasztva, azt mégegyszer nem szabad lefagyasztani. Ha akkor nem ettétek meg, én már most nem tenném.
3/3 anonim válasza:
Hát, necces kicsit. Attól függ, hogy mennyi az a "jópár nap". Ha 2-3 nap, akkor még talán oké. Viszont ha egy hete ott áll már, akkor azt mondom ne egyétek meg. Nem hiszem, hogy nagy bajotok lenne tőle, viszont gondolom nem jönne jól egy gyomorrontás a családnak.. :)
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!