Hogyan kell otthon gesztenyepürét csinálni?
Figyelt kérdés
Van itthon majd egy kiló gesztenye. Megfőzzem vagy megsüssem a gesztenyepüréhez? És utána hogyan tovább?
Előre is köszi
2008. okt. 20. 06:31
1/2 anonim válasza:
Főzd meg (de sütheted is). Húzd le a héját (jó macerás lesz), törd össze krumplinyomóval, tegyél bele cukrot, rumaromát (ha szereted), hűtsd be, aztán ha hideg, nyomj rá tejszínhabot, és kész is. Az arányokat direkt nem írtam, kóstolgasd közben, mennyire édesen szereted. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2008. okt. 21. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!