Ha folyik a lekvár, utólag még "besűrithetem" valahogy?
Ezen kívül, ha kihűl, és még az eltartása során is sűrűsödik.
Már jó a barack befőzni? Akkor rohanok a piacra.
Még az este készitettem,és ma látom hogy nagyon folyós :-( betettem a hűtőbe, hátha csoda történik, de ugyanolyan. Szerintem ha eddig nem keményedett meg, akkor ezután már nem fog. Akkor kibontom, és megpróbálom újra befőzni. Remélem eláll majd....:s
Köszi a válaszokat! :)
Nem bonyolult, tényleg, csak magam sem értem, hogy amit egy hete főztem, az mért lett szuper jó, ez meg....ilyen....mikor mindent ugyanúgy csináltam.
Rejtély :D
A cukor is fontos, én 2 hete tettem el s.baracklekvárt, huh, hát kellett 2,5 kg cukor hozzá, de 3 kg-t beletettem, olyan savanyú volt, szép dzsemes is lett. A mostaniba kevesebbet tettem, mint kell, (tegnap csináltam), mert ez édes, szerintem jobban fog folyni...
De attól még ugyanolyan jó, és sütibe is, darástésztára is stb. elfogy :) ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!