Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit kentek a kenyérre?

Mit kentek a kenyérre?

Figyelt kérdés
unjuk már a margarinokat. ki melyik sajtkrémet, vagy egyebet kedveli? kocka Rama -ból mit lehetne kikeverni házilag, ami mehet a szendvicsre?
2009. márc. 30. 09:45
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Boltban kapható libazsírt, megszórva egy kis Univer flekkenporral. Hozzá lilahagyma, vagy savanyú káposzta.
2009. ápr. 2. 18:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
halpástétom(bár inkább pufirizsre,de egy jó kis magvas kenyérrel én i s megszvaznám:D), sajtkrémek, sőt olyan tojásos izét is(főtt tojást összetöröd,bele vajat,pirosaranyat és voila), sőt apán nagy favja,hogy legyél gazdag paraszt(XD),a vajas kaviáros kenyérXD(am tényleg fini:D
2009. ápr. 4. 22:18
 13/17 anonim válasza:
100%
Madaras Tesco-ban nemrég fedeztem fel a Stührk márkájú svéd lazac és tonhal pástétomokat. Iszonyú finomak. Ízben és árban is verik a Rio Mare hasonló termékeit... szerintem.
2009. ápr. 5. 17:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Feta sajtot zúzott fokhagymával, borssal, tejföllel összekeverek, és pirítósra kenem. Nagyon finom! :))
2009. ápr. 6. 20:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
22.18as vagyok.El is felejtette,h tejfölt is szoktam rá tenni és mivel nagyon fokhagymás vagyok ezért fokis sóval szoktam megszórni,de rengeteget képes vagyok rá tenni.Ha épp nem találkozunk a párommal vagy nincs akkor néha ezt majszolgatok kólával XD,ittenem de finom:D
2009. ápr. 6. 22:12
 16/17 anonim válasza:
100%
kacsazsír a tetején pedig répakarikák
2009. ápr. 12. 20:09
 17/17 anonim válasza:
60%
zselét:P
2009. júl. 14. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!