Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináltok hogy a fasírt...

Mit csináltok hogy a fasírt vagy a rántotthús sütésekor ne habozzon ki az edényből az olaj?

Figyelt kérdés
mindig ha ilyesmit csinálok,kb a 2.adag sütéstől egyre intenzívebben habzik az olaj,és gyakran ki is fut,így a gáztűzhaly is csupa olaj,nam győzök takarítani,ráadásul normálisan nem lehet így sütni.én azt szoktam,hogy mikor már nagyon habzik,új olajat teszek föl,de azt már később sem tudom felhasználni,ami nemigazán takarékos módszer.Esetleg mást tudtok ajánlani?
2009. márc. 29. 16:38
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én a barátnőmtől kaptam az ötletet, hogy az edénybe tegyél egy parafadugót és e mellett süsd ki a husit vagy bármit. így tuti nem habzik az olaj vagy zsír.
2009. ápr. 3. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!