Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy főzzem a tésztát, h ne...

Hogy főzzem a tésztát, h ne ragadjon össze?

Figyelt kérdés
PLS írjatok :D éhes a családom :P
2011. júl. 2. 14:42
1 2
 11/12 dellfil ***** válasza:

Nem szoktam olajat tenni sem a főzővízbe, sem utána a tésztára. Miután leszűrtem leöblítem kicsit, (nem tudom miért ne!) és kis vajat teszek a lábosba amelyben főtt, rövid időre vissza a tűzhelyre, rázúdítom a tésztát és óvatosan elkeverem.

Nekem sosem ragad össze.


dellfil

2011. júl. 2. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
hideg vízzel lekell öblíteni és már nem is ragad össze nem kell utána olajba forgatni:(
2011. júl. 22. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!