Hogy főzzem a tésztát, h ne ragadjon össze?
Figyelt kérdés
PLS írjatok :D éhes a családom :P2011. júl. 2. 14:42
11/12 dellfil válasza:
Nem szoktam olajat tenni sem a főzővízbe, sem utána a tésztára. Miután leszűrtem leöblítem kicsit, (nem tudom miért ne!) és kis vajat teszek a lábosba amelyben főtt, rövid időre vissza a tűzhelyre, rázúdítom a tésztát és óvatosan elkeverem.
Nekem sosem ragad össze.
dellfil
12/12 anonim válasza:
hideg vízzel lekell öblíteni és már nem is ragad össze nem kell utána olajba forgatni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!