Hogyan lesz a grizgombóc puha, de nem szétfővős?
Figyelt kérdés
ha több grízt rakok bele kemény marad a belseje, ha kevesebbet , vagy szódakibarbónát akkor szétfő. egyéb ötlet?2009. márc. 27. 09:45
1/5 anonim válasza:
én vajat teszek bele felolvasztva még nem volt rá panasz
2/5 anonim válasza:
A túrógombócnál olvastam, hogy nem árt ha fél napot áll a kész massza, hogy a griz megszivja magát, igy nem esik szét. Én csak erről tudok nyilatkozni. Reggel szoktam elkésziteni és ebédre megfőzni, nem fő szét. Lehet, hogy a g.gombócnál is érdemes pihentetni valamennyit főzés előtt.
3/5 anonim válasza:
Nálunk bevált családi recept: 1 egész tojás felverünk, csipet sót hozzáadunk (ha valaki szereti egy kis petrezselymet is), majd hozzákeverünk 3 evőkanál búzadarát. 10 percig állni hagyjuk, addig a vegetás vizet felforraljuk, majd kis kanállal beleszaggatjuk. (átlagos tojás és evőkanál). Kiszedve a még meleg levesbe belerakjuk. Sok sikert, jó étvágyat
4/5 anonim válasza:
A szokásos recept,plusz egy pici szódabikarbóna. Puha lesz és nem fő szét.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi, köszi
2009. márc. 28. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!