Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Főzőtejszínből lehet habot verni?

Főzőtejszínből lehet habot verni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 16:28
1 2
 11/17 anonim válasza:
44%
A múltkor vettem Millit(bocs a reklámért:), habtejszínnek volt írva, és mikor fel akartam verni, rá kellett jönnöm, hogy főzőtejszín...:( azért megpróbáltam, és olyan gusztustalan csomós lett, hogy ááá... vegyetek Hulalát az jó :)
2011. júl. 4. 16:06
 12/17 anonim válasza:

Pont ma vásároltam nagyáruházban főzőtejszínt. Nézegettem a zsírtartalmakat. Pont a Hullalára nincs írva, de nekem is ezt ajánlották habtejszínnek.

Máskor inkább Coop boltban vásárolok és ott szoktam saját márkás főzőtejszínt venni. Az olyan sűrű, hogy megáll benne nem csak a kanál, de a tejszínt is úgy kell kikényszeríteni a dobozból. Majd legközelebb megnézem az hány %-os lehet.

A mai nagyáruházas főző (10%) tnyleg nagyon folyós volt, jól lehtett vele a habarást készíteni. (Zellerkrémleves)

2011. júl. 5. 17:09
 13/17 anonim ***** válasza:
a Hulala nem TEJszín, hanem növényi alapú cukrászati alapanyag. viszont az tuti, hogy kitűnő habot lehet nyerni belőle. biztosabb, mint a tejszín.
2011. júl. 5. 17:20
 14/17 anonim ***** válasza:

csak úgy kiváncsiságból kérdem, hogy a nagyáruházas 10 %-os nem kávétejszín volt véletlenül. ha főző van ráírva akkor nem lehet magyar termék, mert az csakis 20 %-os lehet a magyar szabvány szerint.és a fzőtejszín tényleg sűrű, mint a tejföl, a kávé pedig folyós.

üdv.

2011. júl. 5. 17:47
 15/17 anonim ***** válasza:

már annyi import jön be, hogy az ember ki sem igazodik, hogy mi micsoda tejtermékből is.

a nagy láncok sajátmárkás termékei magyarok, ha azt látjátok HU-260-EK, akkor biztos, hogy minőségi magyar terméket vesztek.Ez nem reklám - hűség, elkötelezettség....

2011. júl. 5. 18:01
 16/17 anonim válasza:

Nagyáruházas: Milkland 12% főzőtejszín volt.

Lehet, hogy a Hulalán azért nem találtam a zsrtartalmat, mert az nem is TEJszín? Az összetevők persze rajta voltak és közte a zsír mennyisége is (ebből telítetelen ...), de számolgatni nem volt kedvem.

2011. júl. 6. 07:11
 17/17 anonim ***** válasza:
köszi a választ:)
2011. júl. 6. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!