Főzőtejszínből lehet habot verni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 16:28
1/17 anonim válasza:
nem, kicsi a zsírtartalma hozzá
2/17 anonim válasza:
nem, nem , nem, ne is próbálkozz:))
3/17 anonim válasza:
A főtőtejszínnek csak 10 %-os és 20-os a zsírtartalma a habtejszínnek 30%.
Nem tudsz belőle habot csinálni.
4/17 kerdesesficko16 válasza:
ha megpróbálod katasztrófába torkollik.
5/17 anonim válasza:
Nem. Főzéshez való sűrítőnek, nem pedig habnak. Arra való a habtejszín.
6/17 anonim válasza:
kévétejszin 10 %
főzőtejszín 20 %
habtejszín 30 %.
csak az utóbbiból lehet habot verni, abból sem mindig sikerül:))
7/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, inkább elszaladtam egy habtejszínért:) fehércsoki-trüffeles brownie-torta kész:)
2011. jún. 28. 20:24
9/17 Szabó Simon válasza:
Az előzőekből kiderül, hogy megfelelő zsírtartalommal rendelkezővel igenis lehet. Nem hiszitek el, de a tescos 30%-os főző tejszínből valódi kemény habot készítek. Ez tuti!!!
10/17 anonim válasza:
ha főzőnek van írva és 30 %-os, az nem magyar.
a főzőtejszín a magyar szabvány szerint 20 %.
ha a zsír megvolt, akkor elhiszem, hogy habbá tudtad verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!