Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mikortól lehet uborkát eltenni?

Mikortól lehet uborkát eltenni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyár végén,vagy ősszel.
2011. máj. 19. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
kovászos vagy sima?? neked honnan van egyébként ubid??
2011. máj. 19. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Amikortól beérik
2011. máj. 19. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

már láttam kovászolni valót a piacon, de iszonyat ára volt.

közel 500 ft., szóval még várok....

a savanyúságnak való is majd a nyár közepén, de inkább augusztusban érik, illetve akkor már érdemes eltenni, de egészen szeptemberig lehet.

A boltokba már kirakták a csavaros üvegeket, ( jó drága )

gondolom, az eperszezon miatt, de kérdem én, hol a megfizethető ízletes magyar eper, és hol van a megfizethető cukor?

inkább haggyuk....:(

2011. máj. 19. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

A kovászos uborkának az a jó, amikor már eléggé lédús a hagyományos magyar ubi (nem a kígyóubi), amikor ilyet látsz, már vehetsz.

Savanyúságnak kb. aug. második fele = apró, vékony, rövid fajta, de érett. Rá fogsz ismerni előző télről.

2011. máj. 19. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!