Mikortól lehet uborkát eltenni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 09:53
2/5 anonim válasza:
kovászos vagy sima?? neked honnan van egyébként ubid??
4/5 anonim válasza:
már láttam kovászolni valót a piacon, de iszonyat ára volt.
közel 500 ft., szóval még várok....
a savanyúságnak való is majd a nyár közepén, de inkább augusztusban érik, illetve akkor már érdemes eltenni, de egészen szeptemberig lehet.
A boltokba már kirakták a csavaros üvegeket, ( jó drága )
gondolom, az eperszezon miatt, de kérdem én, hol a megfizethető ízletes magyar eper, és hol van a megfizethető cukor?
inkább haggyuk....:(
5/5 anonim válasza:
A kovászos uborkának az a jó, amikor már eléggé lédús a hagyományos magyar ubi (nem a kígyóubi), amikor ilyet látsz, már vehetsz.
Savanyúságnak kb. aug. második fele = apró, vékony, rövid fajta, de érett. Rá fogsz ismerni előző télről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!