Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan készül a puffancs?

Hogyan készül a puffancs?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Szia! Ez nagyon finom, próbáld ki:

[link]


Csak egy kis segítség a recepthez: 40 g olaj = 4 evőkanál. Lehet, hogy picit több tej kell bele, mert minden liszt más, van, amelyik több folyadékot vesz fel. Én általában öntök még hozzá úgy fél decit.

2011. máj. 9. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem a hamburgerzsemlét kérdeztem, nem tudom miért linkelted be. A kukoricapuffancsra gondoltam, vagy bármilyen másik puffancsra, mostanában búzából és egyebekből is szoktak készíteni.
2011. máj. 10. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
A hamburgerzsemle gyakorlatilag egyenlő a puffanccsal, hidd el. A neten lévő receptek is egy kalap alatt említik a őket, nézz utána. Sokszor elkészítettem már, és olyan, mint a boltban kapható puffancs. A kukoricapuffancsot pedig nem ismerem. Csak segíteni akartam, bocs.
2011. máj. 10. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

Tessék, itt van egy másik recept, itt is úgy említik, hogy hamburgerzsemle vagy puffancs:

[link]


Itt is találsz egy puffancs receptet, ez ugyanaz, amit belinkeltem:

[link]

2011. máj. 10. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Fejezd már be légyszíves, mondom hogy nem erre a puffancsra vagyok kíváncsi. Akkor miért linkeled be háromszor? Költői kérdés volt, légyszi ne válaszolj.
2011. máj. 10. 12:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj, de én tényleg csak segíteni szerettem volna. A kérdésed azt volt, hogy hogyan készül a puffancs. Én linkeltem kipróbált puffancs recepteket. És ezek ha hiszed, ha nem, tényleg PUFFANCSOK! Értem én, hogy te a kukoricapuffancsra lennél kíváncsi, abban sajnálom, nem tudok segíteni. De a kommentedben azt is írtad, hogy bármilyen más puffancs is érdekel. Amiket linkeltem, azok valóban nem kukoricapuffancsok, de úgy gondolom, a bármilyen más puffancs kategóriába beillenek.

Egyébként meg mi az, hogy fejezd már be? Már ne is haragudj, de puszta jó szándékból segíteni próbálok, és így reagálsz? Gratulálok! Én is szoktam kérdéseket feltenni, és ha számomra nem megfelelő választ kapok, akkor valami olyasmit írok, köszönöm, kedves vagy, de sajnos nem erre gondoltam. Nem pedig ilyen lekezelő, flegma stílust használok. Azzal pedig, hogy több receptet is belinkeltem, csak azt akartam tisztázni, hogy a hamburgerzsemle tulajdonképpen nem más, mint a puffancs, ezért is ajánlottam jó szívvel az első receptet. De ott a google, keresgélj csak nyugodtan, téma részemről lezárva.

2011. máj. 10. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!