Hogyan kell elkészíteni a marha bélszínt közepesen átsütve?
Figyelt kérdés
Neten keresgéltem,de nem sok mindent találtam.2011. márc. 26. 10:55
11/13 A kérdező kommentje:
Még semmit se csináltam vele. Azért tettem fel a kérdést mert nem akarom elrontani. :D Tehát akkor sózva és borsozva pirítsam meg oldalt és zsírban csináljam?
2011. márc. 26. 12:36
12/13 tárca lászló válasza:
érdekes dolog hogy mindenki percekben gondolkodik, ez ugyan olyan mintha azt mondanánk kifestünk egy szobát 45 perc alatt de mekkorát????? ugyan ez a kérdés a húsoknál!butaság azt mondani hogy mindkét oldalát 2 percig sokféle hús van mégha bélszin is ezt is gyakorolnod kell ha fél angolos bélszint szeretnél sütni forró olajban süss kérget hirtelen majd egy kicsit kisebb lángon piritsd tovább hogy mikor félangolos? a hus puhaságábol tudod megállapitani érintsd össze a hüvejk és a középsö ujjad majd nyomkod meg a húst majd a hüvejk ujad alsó tenyérfelöli részét körübelül egyforma puhaságunak kell lennie (kisuj felé haladunk az átsült bélszin felé)
13/13 anonim válasza:
Ha francia steak-et szeretnél, akkor körbelül 2-3 ujjnyi vastag szeleteket kell vágni, és olajos serpenyőben mind két oldalát barnára pirítani.
Attól függően, hogy mennyire véresre szeretednéd annál tovább, de ne főzd/süsd túl, mert rágós lesz.
Szerintem am, nem kell fűszerezni, maga a hús aromája elég kéne, hogy legyen ha megfelelő a mustárod. (Csak mustárt ajánlok hozzá!)
Ha amerikai steak, akkor szeletekre vág, rácsra rak és be a sütőbe. Speciel ez nem a kedvencem, és szerintem ilyen drága húst nem kéne erre pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!