Hogyan kell elkészíteni a marha bélszínt közepesen átsütve?
Figyelt kérdés
Neten keresgéltem,de nem sok mindent találtam.2011. márc. 26. 10:55
1/13 anonim válasza:
só, bors...állni hagyod...vajat melegítesz serpenyőben, lepirítod a hús minden oldalát hirtelen... serpenyőstül be sütőbe 15 percre
2/13 A kérdező kommentje:
Hozzávaló mindössze só és bors meg a bélszín szelet és vaj?
Bélszínszeletnek az oldalát, hogyan pirítsam?
2011. márc. 26. 11:22
3/13 anonim válasza:
forró vajban :) ...mint minden hús sütésnél, képezni kell rajta egy kérget, hogy ne jöjjön ki a húslé
4/13 A kérdező kommentje:
Még sose csináltam, csak étterembe ettem most elakarom magamnak készíteni. Interneten ezt a módszert nem találtam. :D A szélét mivel tudom megpirítani?
2011. márc. 26. 11:29
6/13 A kérdező kommentje:
Elég drága volt, mivel a marha bélszín drága. 5000 forint volt 70 dkg. 1 kiló 7000. :S
2011. márc. 26. 11:58
7/13 anonim válasza:
Már felszelted? Mert ha jól tudom azt egyben sütik és utána szeletelik fel, ettől látszik a külső átsült kéreg és a rózsaszínes kissé nyers belső, ha már felszeletelted akkor már nem lesz az igazi.
8/13 anonim válasza:
A szelteltet is meg lehet mondjuk sütni kérgesre, csak kicsit másabb lesz mint az egyben sült.
9/13 anonim válasza:
Mi a suliban mustárral és borssal pácoltuk olajban, akár egy hétig is. Sózni csak közvetlenül sütés előtt, különben kiszárítja a húst.
10/13 anonim válasza:
Ne vajban csináld,mert az hamar leég. Zsírt forrósíts fel. A szeleteket először az egyik oldalán süsd pár percig,majd a másik oldalán is. Elég oldalanként 3-4 perc.Ne villával fordítsd meg,mert a lé kifolyik belkőle,és száraz lesz a hús. Ha nem szereted véresen,akkor 1-2 perccel tovább süsd. Jobb,ha csak akkor fűszerezed,amikor kisültek a szeletek. Ha előbb sózod,akkor rágós lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!