Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell elkészíteni a...

Hogyan kell elkészíteni a marha bélszínt közepesen átsütve?

Figyelt kérdés
Neten keresgéltem,de nem sok mindent találtam.
2011. márc. 26. 10:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
só, bors...állni hagyod...vajat melegítesz serpenyőben, lepirítod a hús minden oldalát hirtelen... serpenyőstül be sütőbe 15 percre
2011. márc. 26. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:

Hozzávaló mindössze só és bors meg a bélszín szelet és vaj?

Bélszínszeletnek az oldalát, hogyan pirítsam?

2011. márc. 26. 11:22
 3/13 anonim ***** válasza:
forró vajban :) ...mint minden hús sütésnél, képezni kell rajta egy kérget, hogy ne jöjjön ki a húslé
2011. márc. 26. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 A kérdező kommentje:
Még sose csináltam, csak étterembe ettem most elakarom magamnak készíteni. Interneten ezt a módszert nem találtam. :D A szélét mivel tudom megpirítani?
2011. márc. 26. 11:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Mennyiért vetted a bélszint?
2011. márc. 26. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 A kérdező kommentje:
Elég drága volt, mivel a marha bélszín drága. 5000 forint volt 70 dkg. 1 kiló 7000. :S
2011. márc. 26. 11:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Már felszelted? Mert ha jól tudom azt egyben sütik és utána szeletelik fel, ettől látszik a külső átsült kéreg és a rózsaszínes kissé nyers belső, ha már felszeletelted akkor már nem lesz az igazi.
2011. márc. 26. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
A szelteltet is meg lehet mondjuk sütni kérgesre, csak kicsit másabb lesz mint az egyben sült.
2011. márc. 26. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi a suliban mustárral és borssal pácoltuk olajban, akár egy hétig is. Sózni csak közvetlenül sütés előtt, különben kiszárítja a húst.
2011. márc. 26. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
45%
Ne vajban csináld,mert az hamar leég. Zsírt forrósíts fel. A szeleteket először az egyik oldalán süsd pár percig,majd a másik oldalán is. Elég oldalanként 3-4 perc.Ne villával fordítsd meg,mert a lé kifolyik belkőle,és száraz lesz a hús. Ha nem szereted véresen,akkor 1-2 perccel tovább süsd. Jobb,ha csak akkor fűszerezed,amikor kisültek a szeletek. Ha előbb sózod,akkor rágós lesz.
2011. márc. 26. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!