Liszt -> Tojás -> Prézli (aka zsemlemorzsa) -> Forró olaj Ennek működnie kell! Ha így csinálod és nem jó, akkor elvagy átkozva :)
40/F
2011. febr. 20. 02:57
Hasznos számodra ez a válasz?
2/14 anonim válasza:
a tojásba teszek egy kis tejfölt, attől puha marad a panír.
a prézlit mindig ranyomkodom a kezemmel egy kicsit a húsra.
a zsiradék /én zsír/ bőséges legyen, ne érjen le a hús ad edény aljára, mert képes odaragadni, és azok lehetnek Nálad a levált darabok.először valóban jó forrónak kell lenni a zsírnak, míg össze nem kapja a prézlit, de aztán egy kicsit vissza kell venni, és pár percig fedő alatt
nem árt sütni.
2011. febr. 20. 05:36
Hasznos számodra ez a válasz?
3/14 anonim válasza:
A tojásba tegyél egy kis olajat, akkor nem jön le a panír.
2011. febr. 20. 06:35
Hasznos számodra ez a válasz?
4/14 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nem verted elég jól fel a tojást. Ha a fehérje itt-ott kicsit jobban egyben marad, akkor is válnak le darabkák.
2011. febr. 20. 06:45
Hasznos számodra ez a válasz?
5/14 anonim válasza:
Az igazi panírnak az a titka,akkor jó ha hullámos és elválik a hústól.
2011. febr. 20. 07:12
Hasznos számodra ez a válasz?
6/14 anonim válasza:
A panírozás befejezése után mindig átszitálom a megmaradt panírt, így a következő panírozáskor nem fognak ráragadni a húsra olyan darabok, amik sütéskor "forgács"-ként válnak le. A húsleves-szűrőbe öntöm bele, és kanállal átkavargatva teljesen tiszta morzsát teszek el a következő panírozáshoz.
2011. febr. 20. 08:07
Hasznos számodra ez a válasz?
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
"Az igazi panírnak az a titka,akkor jó ha hullámos és elválik a hústól." -Ezek szerint nálunk kiváló a panír, mert pont ilyen.:P
Hólyagos és barna foltok vannak rajta általában, mint ezen a képen:
Nem panírozod előre? Nekem akkor szokott "foltos" lenni (mint az első képen), ha később sütöm és átázik a panír. Prézliből a serpenyőbe:-)
2011. febr. 20. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?
9/14 anonim válasza:
Amit te küldtél, ott a hústól függ a panír milyensége.Valószínűleg sertés hús volt, az mindig ilyen színű.
De a hal, meg a csirke mell, az mindig aranybarna nekünk.
Mivel a sertést sokáig kell sütni, nem is fog egyenletesen pirulni. A hal pl. kész van 5 perc alatt és lehet nagy lángon sütni, gyakori fordítgatással és ettől egyenletesen sül.
Plussz a második képen, mai van hús, az nagy valószínűséggel ipari sütőben, 35 l olajjal hirtelen sütött, akkor ilyen.
2011. febr. 21. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
10/14 A kérdező kommentje:
Pulyka szokott lenni. szóval hirtelen süssem ki, hogy egyenletes sínű, hólyagmentes legyen a panír?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!