Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rántott sajt kérdés. Hogyan...

Rántott sajt kérdés. Hogyan csináljam, hogy ne folyjon ki?

Figyelt kérdés
Sokmindent próbáltam már,dupla panír,ti mit javasoltok??
2011. febr. 19. 19:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél sütni való sajtot...
2011. febr. 19. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
liszt, tojás, zs.morzsa, 1óra hűtőben, tojás, zs.morzsa, sütés.nekem ez vállt be,de naggyon.
2011. febr. 19. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
liszt-tojás-morzsa,megint liszt-tojás-morzsa,majd forró olajban sütés.Nem kell forgatni,amikor olyan lesz mint a kispárna,akkor már jó.Én még a tojást pici tejjel higítom.Valamikor 20 éve kérdeztem meg az egyik étterem főszakácsát,hogy csinálják ők,soha sem folyt ki.
2011. febr. 19. 23:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 A kérdező kommentje:
köszikösziköszi!jó sajtolást mindekinek!:)
2011. febr. 20. 09:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
180°C os frituba vagyis bőzsiradékba beledobod és 2 percig sütöd és a panír is tökéletesre kisül és a sajtnak sincs ideje kifolynia hisz ahol hibás volt esetleg a panír ott a sajt hirtelen hő hatására megsül.
2011. febr. 21. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:
zsemlemorzsa helyett szezánmagot használok, és úgy sose folyt még ki.
2012. febr. 27. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!