Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért lesz mindig csomós...

Miért lesz mindig csomós habarás után a levesem? Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 11:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Üdv kedves háziasszony hiába áll le velem veszekedni ha nekem van igazam mert a liszt az ételben nem megfő (főzéskor az alapanyag vizet vesz fel) hanem molekuláira bomlik bár ön ezt nem tudhatja mert nem tanulta. Minél forrón az adott sűrítendő anyag annál könnyebben bomlik.
2011. febr. 23. 00:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!