Adjatok tanácsot? Mitől lehet hízni kérlek benneteket.165/55
09:45 attól hogy te betegesen sovány vagy, már anorexiás (nyilván önképzavarral) attól még mások lehetnek normálisak.. inkább az orvosodnak okoskodj
kérdező: szerintem egy kis nassolás (csoki, süti) segíthet, ha meg nem, akkor ne erőltesd, így vagy jó :)
hat en pl vékony vagyok,165/50 hizni szeretnék én is.
eszem a jobbnal jobb falatokat,nem válogatok,jöhet a jo sült husi,zsiros kenyér ,akarmi.szalonna...
de semmi nem marad meg.apam nagyon vékony testalkatu,lehet genetika es tölle örököltem,mar lemondtam arrol hogy hizzak,olyan vagyok amilyen,es továbbra is eszem a finom sülteket,még vacsorára is!!!
hatha elöbb utobb marad rajtam par kilo!
hozzáteszem mindenki azt mondja ,olyan vékony vagy ,miert nem eszel?es mikor a ferjem is mondja...hogy ö nem eszik zabal,es nem marad meg..csak néznek egy jo nagyot.!
hizlaló étel:kenyér.tészta,édességek,sok fini husika,persze nem a sovány..én ezeket eszem dögivel..es megsem marad semmi meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!