Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Adjatok tanácsot? Mitől lehet...

Adjatok tanácsot? Mitől lehet hízni kérlek benneteket.165/55

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 21:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%
Sztem teljesen ideális a súlyod. Majd hízol ha kismama leszel vmikor. :DD
2011. jan. 23. 23:30
 12/24 anonim válasza:
Inkább sportolj!Én 168cm vagyok és 47kg.Eszem ágában sincs hízni.Amikor én 53kg voltam "szép" nagy csípőm és fenekem volt.Én rosszul voltam attól a súlyomtól.Szóval inkább mozogj és izmosodj.
2011. jan. 24. 09:45
 13/24 anonim ***** válasza:

09:45 attól hogy te betegesen sovány vagy, már anorexiás (nyilván önképzavarral) attól még mások lehetnek normálisak.. inkább az orvosodnak okoskodj

kérdező: szerintem egy kis nassolás (csoki, süti) segíthet, ha meg nem, akkor ne erőltesd, így vagy jó :)

2011. jan. 24. 16:53
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

hat en pl vékony vagyok,165/50 hizni szeretnék én is.

eszem a jobbnal jobb falatokat,nem válogatok,jöhet a jo sült husi,zsiros kenyér ,akarmi.szalonna...

de semmi nem marad meg.apam nagyon vékony testalkatu,lehet genetika es tölle örököltem,mar lemondtam arrol hogy hizzak,olyan vagyok amilyen,es továbbra is eszem a finom sülteket,még vacsorára is!!!

hatha elöbb utobb marad rajtam par kilo!

hozzáteszem mindenki azt mondja ,olyan vékony vagy ,miert nem eszel?es mikor a ferjem is mondja...hogy ö nem eszik zabal,es nem marad meg..csak néznek egy jo nagyot.!

hizlaló étel:kenyér.tészta,édességek,sok fini husika,persze nem a sovány..én ezeket eszem dögivel..es megsem marad semmi meg

2011. jan. 29. 10:44
 15/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok anorexiás.Kockás hasam van és formás vagyok mindenhol,de mondjuk nem mindenkinek egyforma a csontozata.Én anno igen csak széles voltam ekkora súllyal.Ne hogy már felhizlaljátok 60kg-ra.Ne haragudj,de az már sok.Miért szeretnél hízni?Annyira anorexiás a tested?Mert ezekkel a mértekkel,egyszerűen nem hiszem el.
2011. jan. 29. 17:41
 16/24 anonim ***** válasza:
látod, mondom én hogy kórosan sovány vagy. a hivatásos testépítők is csak rövidtávon tudják tartani a kockás hasat azt is nagyon szigorú diétával.. de csináld csak, nem nekem kell majd később járni a dokikhoz. csak ne az én tb-mből vonnák le a te kezelésedre is a pénzt..
2011. jan. 29. 19:02
 17/24 anonim válasza:
A tiédből biztos nem!Mivel nem Magyarországon élek.Soha életemben nem diétáztam.Ez kérlek mázliii!Rengeteg zsíros hizlaló ételt eszek és max.1kg-ot ha sikerül híznom.De mivel nem is szeretnék hízni,így nagyon örülök ennek az adottságnak.
2011. jan. 29. 22:18
 18/24 anonim ***** válasza:
előbb még 10 kg-al is többnek állítottad magad régebbre, most meg már nem tudsz hízni egy kg-ot se? tudod az ilyen emberekről megvan a vélemény.. :D mind1 is. azt csinálsz amit akarsz, de a beteges nézeteid ne töltsd ki a még normális értékrendűekre. nekem halt már meg kedves rokonom testképzavar miatt
2011. jan. 29. 23:08
 19/24 anonim válasza:
Én nem írtam sehol,hogy 10kg-mal több voltam.A legtöbb 53kg volt lehet,hogy voltam 55kg is,de az 53 volt akkoriban a jellemző.Az pedig igen csak 6kg,de sebaj úgy látszik nem voltál túl jó matematikából.És ez egy kivételes szakasz volt,nem is értettem,hogy lehetett.Nem értem miért akarod rám erőltetni a testképzavart.Én nagyon jól látom,hogy vékony vagyok,de normális mértékben.Én voltam az első aki orvoshoz rohant 45kg-mal mert megijedtem,hogy beteg vagyok.Pedig akkor is zabáltam össze-vissza.Nekem a 47-48 az ideális.Ezért nem hiszem,hogy az 55kg,ráadásul egy 3cm-rel kisebb lány esetében túl vékony lenne.
2011. jan. 30. 09:56
 20/24 anonim ***** válasza:
nem a matekkal van baj, hanem az emlékezetemmel max.. na nembaj, ezt benéztem ;) csinálj amit szeretnél akkor, ha így érzed jól magad hát hajrá :D a kérdező meg hízni szeretne, mert szerinte nem a vékonyak, hanem a formásak a szépek.. ezt is el lehetne fogadni, mert ez a reális..
2011. jan. 30. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!