Mitől áll össze a tészta?
Figyelt kérdés
Képtelen vagyok tésztát kifőzni rendesen. Mindig összetapad, ha kihül felveszi a lábos formáját és szét sem lehet robbantani.
Már többféle tésztát próbáltam, olajat is teszek a vízbe
2009. jan. 22. 20:04
11/14 anonim válasza:
Értem persze, de nem Rád reagáltam, hanem a téged megelőzőt pontosítottam.:)
12/14 A kérdező kommentje:
Volt, hogy leöblítettem hideg vízzel, de sokat nem segített. Lehet az a baj, hogy durum tésztát szoktam legtöbbször készíteni. Van valami különbség a főzésük között?
2009. jan. 23. 12:45
13/14 anonim válasza:
ha kész,lecsöpögtetem,olajat öntök rá.igy nekem még sose ragadt össze,pedig elég kezdő bénácska vagyok.:-)
14/14 anonim válasza:
A durumtészta durumbuzából készül és nincs tojás benne. Ezért kár számonkérni más tésztáktól is,hogy van benne-e vagy nincs.
Én nem vettem észre különbséget,csak egyes nagyon olcsó tészták hajlamosabbak jobban összeragadni.
Sztem csak 2re kell ügyelni
Ne fözd túl, ne hagyd sokáig egyben a tésztát lecsöpögtetés közben és utána,hanem ahogy lecsöpögött olajat bele,és kevergesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!