Huslevest fozok tyukbol, teljesen megkell foznom a tyukot ahoz hogy kisussem? Mert sulve jobban szeressuk mint fove!
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 18:55
1/3 anonim válasza:
legalább 2 órát főzd a levesben és utánna gyorsan megsül.
2/3 A kérdező kommentje:
koszi
2009. jan. 22. 19:07
3/3 anonim válasza:
Ha lerniben sütöd, még előfőzés sem kell, ráadásul még finomabb, izletesebb is lesz a hús ize. Én úgy szoktam, hogy előre fűszerezem, kevés vizet öntök alá, 200-ra kapcsolom, időnként megforgatom. Előbb megpuhul, majd pirosodik. Olajat nem ajánlok alá, mert van elegendő zsir a húson, bőrön. Karikákra szelt burgonyát is tehetsz mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!