Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rántani való gombának melyik...

Rántani való gombának melyik részét kell először a serpenyőbe tenni hogy ne fröcsköljön mindent szét?

Figyelt kérdés
Tetejét vagy fonákját?
2010. nov. 15. 10:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Jól összekaptatok, én is nevettem. :)

A kérdést kb. 5 perccel sütés előtt tettem fel így igazából rájöttem a csínyjára, sütöttem így is,úgy is. Azt gondoltam a kalapban összegyűlő lé azért pattog mert nem ugyanolyan forró mint az alatta lévő zsiradék.Nem dupla-bundáztam ezért volt hogy a panír megrepedt.

2010. nov. 15. 19:42
 12/14 anonim ***** válasza:

A panírnak sértetlennek kell lenni!

Száraz radírt ki szetetne enni?

2010. nov. 15. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:

*Szeretne...

Bocsánat

előző

2010. nov. 15. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
Még ugy ahogy az első irta le a frankót, a "süssük". Legjobb fritőzben sütni. Bele a szárral együtt bepanirozott gombát, majd az forgolódik magának a mély olajban. Fröcsögni nem tud a fritőz csukott tetején át.
2010. nov. 16. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!