Rántani való gombának melyik részét kell először a serpenyőbe tenni hogy ne fröcsköljön mindent szét?
Figyelt kérdés
Tetejét vagy fonákját?2010. nov. 15. 10:35
11/14 A kérdező kommentje:
Jól összekaptatok, én is nevettem. :)
A kérdést kb. 5 perccel sütés előtt tettem fel így igazából rájöttem a csínyjára, sütöttem így is,úgy is. Azt gondoltam a kalapban összegyűlő lé azért pattog mert nem ugyanolyan forró mint az alatta lévő zsiradék.Nem dupla-bundáztam ezért volt hogy a panír megrepedt.
2010. nov. 15. 19:42
12/14 anonim válasza:
A panírnak sértetlennek kell lenni!
Száraz radírt ki szetetne enni?
14/14 anonim válasza:
Még ugy ahogy az első irta le a frankót, a "süssük". Legjobb fritőzben sütni. Bele a szárral együtt bepanirozott gombát, majd az forgolódik magának a mély olajban. Fröcsögni nem tud a fritőz csukott tetején át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!