Rántani való gombának melyik részét kell először a serpenyőbe tenni hogy ne fröcsköljön mindent szét?
Jól összekaptatok, én is nevettem. :)
A kérdést kb. 5 perccel sütés előtt tettem fel így igazából rájöttem a csínyjára, sütöttem így is,úgy is. Azt gondoltam a kalapban összegyűlő lé azért pattog mert nem ugyanolyan forró mint az alatta lévő zsiradék.Nem dupla-bundáztam ezért volt hogy a panír megrepedt.
A panírnak sértetlennek kell lenni!
Száraz radírt ki szetetne enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!