Hogy lehet úgy megsütni a májat, hogy ne fröcsköljön szanaszét?
Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 21:03
1/7 anonim válasza:
Nekem egyedül a fritőzben sikerül fröcskölés nélkül, tűzhelyen fedőt szoktam rá régebben tenni, de mindig akkor robbant, mikor épp levettem :-)
2/7 anonim válasza:
Szurkáld meg villával sütés előtt! Nekem bevált.
3/7 anonim válasza:
Ugye a fedő azért nem jó, mert bent tartva a párát, gyakorlatilag nem sül, hanem fő az étel. Plusz azért szokott meglepetést okozni a fröcskölés a fedő levételekor, mert a beszorult pára rá van ülve a fedő belső oldalára, majd mikor leemeled, lefolyik....bele az olajba. Éppen ezért/ezekért lehet kapni DIREKT fröccsenésgátló fedőt kapni, ami szinte csak egy sűrű szövésű fémháló nyéllel. Kb 500-800 Ft ból beszerezhető. Invesztálj be egy ilyenbe, és meglesz a megoldás...
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, ezt a fröccsenésgátlót kipróbálom. Már láttam ilyen, de nem tudtam, hogy erre is jó.
2009. jan. 30. 14:39
5/7 anonim válasza:
kivancsi voltam, h mik a valaszok, mert nekem is ez a problemam a majjal. A froccsenesgatlo nalam nem valt be. Akkorat robbant a maj, h a szovesen siman atjott az olaj:-(
6/7 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerűbb mód:tegyél rá egy fedőt!;)
7/7 anonim válasza:
Mielott sutod forrazd le,en meg nem probaltam,egy szakacsnotol hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!