Kis lakásban hogyan oldjátok meg, hogy ne az egész egy nagy játszóház legyen, szanaszét játékokkal?
Figyelj ide!A kérdésedre nem tudok válaszolni,csak annyit tudok mondani,hogy mi nagy házban élünk,van külön szoba a gyereknek,mégis mindig mindenhol játék van,és nálunk nagy játszóház van.
Minket is zavar,pakoltunk már csak a gyerekszobába is,nem egyszer,mégis mindig kikerülnek a játékok.Doboz itt,ott,amott,stb.
Ma már elkönyveltük,ez van.Ha nagyobb lesz,akkor talán nem lesz ilyen nagy a játszóház!:-)
Válaszolni nem tudtam,de talán vígasztal,hogy másnál is ez van,csak nagyban....:-)))
Nálunk is minden tele van játékkal, ráadásul a konyhából is széthordja a dolgaimat. Egyik nap nem találtam a krumplinyomót, villával kellett krumplipürét csinálnom. Egyszer fél órát kerestem a merőkanalat, hogy levest tudjak szedni, az ágy alatt volt. Újabban a zoknikat hordja ide-oda, mindenhova.
Nálunk is dobozokban vannak a játékok (nagy ikeás tároló dobozok).
Amikor nappal alszik, akkor nagyjából mindent visszahordok a helyére, és este is, amíg fürdik (apukájával). 15 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!