Hogyan készítünk pörköltre rántást?
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 11:13
1/17 anonim válasza:
Én még nem hallottam erről.
Ha túl híg a végén, akkor szitálj bele lisztet és keverd el benne.
Talán ezt hívják staubolásnak. Én így szoktam csinálni. Még egy kicsit összerottyantom és úgy zárom el.
2/17 anonim válasza:
pörköltbe nehogy tegyél rántást, elrontod vele. ha híg lett max úgy ahogy első írta, de még az is necces. pörköltbe egyáltalán nem kell liszt.
3/17 anonim válasza:
ha túl híg fedő nélkül főzd el róla a levét.
4/17 anonim válasza:
Az apróra vágott hagymától lesz sürü,szerintem.Ha nem sikerül sürüre én kis kecsapot vagy süritett paradicsomot teszek bele.
5/17 anonim válasza:
Sehogy, meg kell szórni 1 evőkanál liszttel és elkeverni, kicsit még várni, míg megfő a liszt. Sűrűbb lesz ettől a szaft.
Rántani felesleges, elég zsíros a pörkölt enélkül is.
6/17 anonim válasza:
ui: tájegységfüggő!!! Nálunk igenis KELL liszt a pörköltbe, ahogy az első írta.
7/17 anonim válasza:
először is pörköltalapot kell készíteni:és attól lesz szaftos. nem kell semmilyen liszt bele.
8/17 anonim válasza:
A valódi prököltbe nem kell liszt,még akkor sem,ha van ahol tesznek bele. Akkor az már nem pörkölt,mert nem szaftja van,haben csak szósz. Ha nem túl híg,akkor tégy bele pirospaprikát,és forrald össze. Az sűríti.
9/17 anonim válasza:
Első vagyok.
Persze a liszt csak végszükség. Jó szaft a sok hagymától lesz.
De ember tervez.... :)
10/17 anonim válasza:
pörköltszaft kocka,elfőzni a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!