Mi a véleményetek arról, hogy a pörköltet úgy főzöm hogy a nagyjából össze darabolt hagymát botmixerrel pépesre aprítottam?
A múltkor sokáig főztem a pörköltet mégis a végén a hagymadarabok darabok maradtak kis kockák.... Jobb szerettem volna hogyha olyan pépes vagy kásás az állaga..
Ezért ezt találtam ki most





Köszi!
Nos a végeredmény: nem érzem úgy hogy keserű lenne a 'főzelék'(vagyis amit főztem=sertéspörkölt plusz marhapörkölt különfőzve és a végén összeeresztve egymással 🙂)
De, abban látok esélyt hogy megsózom a hagymát még a dinsztelés közben, aztán talán így majd jobban szétmálik.
Egyébként korábban (vagyis régebben amikor szoktam pörkölteket főzni úgy emlékszem hogy alapból és homogén egyontetű lett a szaft.... Hogy a múltkor miért nem azt nem tudom...
Csak visszaemlékszem rá és arra is hogy nem tetszett
De nem tudom miért maradtak meg bent a hagymák....
Pedig sokat főztem akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!