Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a pörköltet úgy főzöm hogy a nagyjából össze darabolt hagymát botmixerrel pépesre aprítottam?

Figyelt kérdés

A múltkor sokáig főztem a pörköltet mégis a végén a hagymadarabok darabok maradtak kis kockák.... Jobb szerettem volna hogyha olyan pépes vagy kásás az állaga..

Ezért ezt találtam ki most

jan. 17. 21:05
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Ha tényleg sokáig sütötted volna, akkor nem maradt volna benne darabos hagyma. Van aki csak szeletekre vágja, de az is szétsül.
jan. 19. 09:08
 32/32 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nos a végeredmény: nem érzem úgy hogy keserű lenne a 'főzelék'(vagyis amit főztem=sertéspörkölt plusz marhapörkölt különfőzve és a végén összeeresztve egymással 🙂)

De, abban látok esélyt hogy megsózom a hagymát még a dinsztelés közben, aztán talán így majd jobban szétmálik.

Egyébként korábban (vagyis régebben amikor szoktam pörkölteket főzni úgy emlékszem hogy alapból és homogén egyontetű lett a szaft.... Hogy a múltkor miért nem azt nem tudom...

Csak visszaemlékszem rá és arra is hogy nem tetszett

De nem tudom miért maradtak meg bent a hagymák....

Pedig sokat főztem akkor is.

jan. 19. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!