Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a pörköltet úgy főzöm hogy a nagyjából össze darabolt hagymát botmixerrel pépesre aprítottam?

Figyelt kérdés

A múltkor sokáig főztem a pörköltet mégis a végén a hagymadarabok darabok maradtak kis kockák.... Jobb szerettem volna hogyha olyan pépes vagy kásás az állaga..

Ezért ezt találtam ki most

jan. 17. 21:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
72%
Esetleg a vegen turmixolni az egeszet.
jan. 17. 22:07
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Én régen fiatalon mindig fémreszelőn lereszeltem a hagymát, mert utáltam kockázni. Semmivel sem volt rosszabb.
jan. 17. 22:07
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor én perverz vagyok, de nálam a hagyma kis kockákban marad, én így imádom.
jan. 17. 22:25
 14/32 A kérdező kommentje:
Lehet ragaszkodni a kocka állapothoz, de hogyha megfelelő turmixolva is... Az is egy információ... Én ahhoz fogok ragaszkodni... A kérdés felvetésem is ebből indult ki. 🙂
jan. 17. 22:46
 15/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
jan. 17. 22:47
 16/32 anonim ***** válasza:
92%

13 akkor nem csak te vagy perverz, ha ez a mérték.

Az idős szüleimet amikor utoljára látogattam, és segítettem előkészíteni a vadpörköltet, direkt szóltak, hogy nagy kockára vágjam mert úgy szeretik.

jan. 17. 22:50
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pörköltöt szakaszosan készíted. A levét lefőzöd, kicsit felöntöt,lefőzöd megint felöntött a végén kapsz egy sűrű redukciót ahol a hagyma darabok már a feldés homályába vesznek na de az a sűrű szaft és az íze az kárpótol!
jan. 17. 22:51
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

"ma 22:50"

A jó isten áldja meg akkor, ők még tudják mi a jó. További jó egészséget nekik.

jan. 17. 22:58
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a nevükben is, 18. :)
jan. 17. 23:08
 20/32 anonim ***** válasza:
88%

Én inkább egy késes aprítót javaslok. Paprika, paradicsom is mehet turmixszal.

Anyukám nyáron mindig turmixol paprikát és paradicsomot, kis műanyag poharakban és nagyobb jégkockatartóban lefagyasztja (ha megfagyott ki lehet venni a formából és zip-lock fagyasztózacskóban tartani), télen az kerül a pöribe. Teljesen jól működik.

jan. 17. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!