Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sertés lapocka pörkölt be...

Sertés lapocka pörkölt be inkább borsot tennétek vagy inkább köményt?

Figyelt kérdés
dec. 25. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen borsot.
dec. 25. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mért kell választani?

Én köményt. De mindenki azt tesz, amilyen ízt szeret.

dec. 25. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő mehet bele, de ha választani kell, a bors az, amit nem hagynék ki.
dec. 25. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
inkább bors szerintem
dec. 25. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
dec. 25. 16:07
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Én sertéslapockából készült pörkölbe egyiket sem szoktam tenni, de ebből a kettőből inkább egy kevés borsot.
dec. 25. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt.
dec. 25. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 Noren1989 ***** válasza:
64%
Köményt, borsot, borsikafüvet, majorannát.
dec. 25. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim válasza:
45%

Én a köményt nagyon szeretem, de csak a tojáslevesben,

korhelylevesben, céklasalátában, illetve puffadás/hasfájás elleni teában.


Húshoz raktam egyszer-kétszer de egyáltalán nem izlett.

A feleségem családja a körözöttbe is tesz, na szerintem abba sem való.

jan. 1. 03:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
jan. 1. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!