Sertés lapocka pörkölt be inkább borsot tennétek vagy inkább köményt?
Figyelt kérdés
dec. 25. 15:08
2/12 anonim válasza:
Mért kell választani?
Én köményt. De mindenki azt tesz, amilyen ízt szeret.
3/12 anonim válasza:
Mindkettő mehet bele, de ha választani kell, a bors az, amit nem hagynék ki.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
dec. 25. 16:07
6/12 anonim válasza:
Én sertéslapockából készült pörkölbe egyiket sem szoktam tenni, de ebből a kettőből inkább egy kevés borsot.
8/12 Noren1989 válasza:
Köményt, borsot, borsikafüvet, majorannát.
9/12 anonim válasza:
Én a köményt nagyon szeretem, de csak a tojáslevesben,
korhelylevesben, céklasalátában, illetve puffadás/hasfájás elleni teában.
Húshoz raktam egyszer-kétszer de egyáltalán nem izlett.
A feleségem családja a körözöttbe is tesz, na szerintem abba sem való.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
jan. 1. 06:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!