Mit regyrk, ha tüzes lett a pörkölt?
Figyelt kérdés
Kèsz a pörkölt, de elfelejtettem, hogy a pirospakrika az csípős.... Ès ez egy kicsit nagyon csípős lett. Felöntsem vízzel vagy mit tudnèk csinálni?2023. jan. 19. 14:09
1/7 anonim válasza:
Küldd el nekem, én nagyon szeretem a csípőset. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Nokedlivel.... Ha számít...
2023. jan. 19. 14:44
3/7 anonim válasza:
Tedd el főzzél még egy adagot és keverd össze. Vagy iszol hozzá sok vizet:)
4/7 anonim válasza:
Felhígíthatod gulyáslevesnek. A zöldség is csökkenti a csípősséget.
5/7 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyire csípős, de a vízzel hígítás eredménye nem szokott jól mutatni a tányérban, olyan se pörkölt se leves, ami úgyis csípős.
A capszaicin alkoholban oldódik, ha éppen határeset lett a pörkölt, akkor annyit tennék, hogy sok nokedlivel, hozzá vörösbort kortyolgatva letesztelném, hogy elviselhető-e.
6/7 anonim válasza:
Habard be! Igaz akkor már nem pörkölt!
7/7 A kérdező kommentje:
6#köszönöm, úgy tènyleg jobb jobb volt.... Bár bem bekevertem, hanem a kiszedetre tettrm rá...
2023. jan. 21. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!