Far-hátból jobb esetleg a pörkölt, mint csirkemellből ?
akkor minek a hús
paprikás hagymás szaftot lehet hús nélkül is előállítani, csak háát milyen az ugy?:)
Vegyél 1-2 csirkecombot és főzz abból pörit inkább
"paprikás hagymás szaftot lehet hús nélkül is előállítani, csak háát milyen az úgy?:)"
Paprikáskrumpli?
Na azért nem csinálok nagy felhajtást a húslevesből. Bedobálom, aztán 30 percig főzöm, ételízesítővel sárgarépával és 1 szem krumplival. A krumpli és a sárgarépa az enyém, a többi a kutyáé. 2-szer tud belőle enni. Ha összeszámolom az sem drágább, mint a (most már) 500 Ft-os kutyaszalámi, amiből szintén 2-szer eszik. Ha esetleg tésztát is van kedvem főzni, akkor meg 3-szorra elég a kutyának. Vagy ha marad kenyér, akkor azt dobálom bele, teljesen kinyalja a tányérját. :)
Nálam a rétes számít inkább ünnepi kajának, nem a leves, de aztán meg nem nagyon foglalkozom sem a vasárnappal, sem az ünnepnapokkal. Ha karácsonykor épp tejbe rizst támad kedvem enni, akkor a hal le van tojva. :)
Ételízesítős, meg sózott kaját ne adj a kutyádnak, ha szereted!… vöröshagymás ételt se!
Nem magyarázok, mert nem ez volt a kérdés, de olvass utána!
…és a kérdésre:
Vagy 20 éve már nincsenek anyagi gondjaink, de nekem a csirkéből a farhát, a nyak és a szárny a favorit. Csak azt eszem pörköltnek, rántva, töltve. Persze a nagy durung zsírokat levagdosom róla, így nem tocsog a pöri a zsírban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!