A csirkemell pörköltbe só?
sziasztok, inkább elhagyom a sertés ből készült pörköltöt mert abba gondolom több a zsír(valamely részeiben).
és ha sima csirkemell pörköltöt készítek:
extra szűz olíva olaj, csirkemell, hagyma , bors,
sót tehetek bele? vagy a só az hízlal, és megköti a testemben a vizet és így nem fogyok semmit?
a sót hagyjam el inkább a pörköltből?
vagy ha sima zöldséglevest főzök, abba se tegyek inkább sót?
Jó isten..
Ne tegyák pörköltbe oliva olajat, a salátába való és persze hogy kell bele só.
Csak mellből nem lesz túl jó a pöri
Nem a finomságával van a baj. Hanem hogy egy száraz hús.
A kókusz zsír mivel jobb szerinted mint egy napraforgó olaj vagy egy disznó-kacsa zsír?
NEm tudom milyen diátán vagy, de elhiheted hogy hát kanál zsír vagy olaj nem fogja elcseszni a diétádat.
Az olivanak nem tesz jót a hevítés
Tehetsz bele sót. Én mindig normálisan sóztam mindent, és sikerült lefogynom, vizesedés se fordult még elő nálam.
Az olajban és a zsírban ugyanannyi a kalória, ebből a szempontból mindegy, melyiket használod. Én főzéshez és sütéshez zsírt vagy kókuszzsírt használok, olivaolajat inkább pácoláshoz és salátákba. Szerintem pörköltbe nem passzol az olivaolaj, de ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!