Csirkemell felhasználása változatosabban?
Tudnátok csirkemellel recepteket írni?
Már kezd uncsi lenni amiket csinálok. Csináni szoktam: grillezve, Tejszínesen elkészítve vagy tortillába
Nem kell kőkemény diétásnak lennie.
Tudom nem ez a kérdés, de ha unom a csirkét akkor halat/ májat eszek.
A csirkét meg spenótosan, gombásan, sütőben zacskóban szoktam csinálni.
Én is a bacon-ös tekerést akartam ajánlani...
VAgy persze különféle panírokat is ki lehet próbálni. A hagyományoson kívül pl. joghurtba mártott csirkemell csíkokat összetört krékerbe forgatni, és úgy kisütni - vagy magát a panírmorzsát keverni kfél magvakkal, sajttal, stb. ...
Rántott csirkemell-csíkok rizzsel vagy krumplipürével. (sima rántott csirkeként nem szeretem annyira.)
Serpenyőben sült csirkemell csíkokat szoktam tenni a tortillába, vagy csak önmagában a sült csirkemellcsíkok + rizs.
Ananászos csirke rizzsel is jó megoldás, nagyon finom.
Köszi mindenkinek az ötleteket.
Igen. Valszeg a fűszert is meguntam amit használok rá mindig ( lidis dobozos gyros hús fűszer ).
Jó ötletet adtatok. Lehet nem adom fel olyan hamar ezt az egészségesebb kajákat ☺️
Nagyon nem fogyókúrás, de iszonyat jó:
Kiklopfolod a csirkemellet, előtte mondjuk nem árt félbevágni úgy, hogy középen egyben maradjon. Raksz rá rikottát vagy mascarponét, ami neked jobban bejön, ha épp szezonja van, akkor elkeverheted előtte medvehagymával, de igazából tetszés szerinti zöldfűszereket rakhatsz bele. Feltekered. Becsomagolod baconbe.
Fogsz egy serpenyőt, a csomag minden oldalát egy kicsit lepirítod. Ez a lépés igazából ki is hagyható, de én a bacont nem szoktam hústűvel rögzíteni, és ha kicsit megpirítom, akkor jobban "tart".
Aztán be a sütőbe olyan 25-30 percre. Felkarikázod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!