Csirkemellfiléből tuti receptet, írnátok? Nemrég volt pörkölt. Tojást, tejet nem tartalmazhat, mert allergiás vagyok rá.
(előzőnek a csirkemellet csak tudni kell megcsinálni.aki szarrásüti annak száraz. Ahogy a steak is és a karaj is)
pácold be és süsd ki roston.
Mézzel isteni.
Nem tudok főzni de egy csirke rízst bármikor öszeütök.
Én úgy csinálom, hogy wokban elkezdem sütni a húst amit bekentem csirkefűszerrel, oregánóval,borssal, és a végén rakok rá mézet és rápirítom. Istenifinom próbáld kiÍ!
Készíts saslikot!
Hurkapálcikát törd kétfelé,és hegyezd ki az egyik végét,meg is van a kis nyárs,erre kell felszurkálni a hozzávalókat!
A csirkemellet kockázd fel,és sózd, fűszerezd be(Fehér bors,bazsalikom,majoranna, stb.),hagymát,paradicsomot,cukkinit,gombát,paprikát,stb . cikkezd,karikázd fel,és már fűzheted is a nyársakra!
Serpenyőben,kevés zsiradékon,fedő alatt süsd minden oldalát szép pirosra!
Vörösborban sült csirkemell (vagy pulyka, kinek mi:) ) :
Neked tetszően feldarabolod, szeleteled, vagy akár egyben is lehet,megsózod, berakod tepsibe, vagy só helyett lehet kis vékony,húsos szalonna szeleteket tenni a tetejére, vöröshagymát feldarabolod 4-be, 8ba, ahogy tetszik, mellérakod, majd az egész cucc alá öntesz vörösbort (semmi zsiradék nem kell), alufóliával befeded és mehet a sütőbe:) Köretnek sima sós vízben főtt krumpli, és savanyúságként cékla:) Szerintem nagyon finom:)
Barackos csirkemell - Isteni!
Én általában lapjában háromfelé vágom a csirkemellet, kis delikáttal és borssal megszórom, majd hagyom állni kb. 10 percig. Ezután kevés zsírt rakok a tepsibe, belefektetem a csirkemellet, ráteszem a konzerv barackot, megkenem tejföllel, lefedem alufóliával és 25 perc alatt megsütöm.
Krumplipürével isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!