Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Marhapörköltet készülök főzni...

Marhapörköltet készülök főzni de nem kaptam sertészsírt. Van normál étolajom meg kacsazsír (és olivaolaj). Melyiket használjam?

Figyelt kérdés
dec. 23. 16:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben a nem sült is jó, mert úgyis átsül az elején
dec. 24. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És mi a helyzet a sajtos pogácsa esetén?

Azt fogom először csinálni...

dec. 24. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!