Kacsazsir es vaj keverekeben kilehet sutni a csirke rantotthust?
Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 13:45
1/8 anonim válasza:
Kilehet, ha nincs otthon egyéb zsír vagy olaj, mert kicsit drága mulatság. Ha önmagában a kacsazsír elég, akkor a vaj fölösleges bele.
2/8 anonim válasza:
Ha már van vajad, akkor abban süsd. Igazából "butterschmalz"-ban sütik sok helyen Ausztriában is, ami a vaj fehérjétől megtisztított zsíradéka.
3/8 anonim válasza:
#2
Csakhogy neki nem "butterschmalz"-a van, hanem szendvics (tea)vaja, ami nem azonos a sütővajjal.
Zöldséget lehet rajta párolni, egy besamelhez is az kell, de komplett csirkecombokat megsütni benne szerintem húzós.
4/8 anonim válasza:
írta, hogy csirkecomb?
Én - saját gyakorlatom alapján - csak csirke szelethúsra asszociáltam.
5/8 A kérdező kommentje:
csirkemellrol van szo , amugy megmaradt a kazszirja meg a vaj egyvelege a kacsamell kisutese utan.
koszi
2020. júl. 1. 14:29
6/8 anonim válasza:
A vajat nem ajánlom, nagyon könnyen megég, szerintem is csak pároláshoz vagy besamelhez jó.
7/8 anonim válasza:
A rántott cuccok kisütéséhez forró zsiradék kell, hogy hamar átsüljön, ne szívja meg magát.
A vaj viszonylag alacsonyabb hőfokon ég meg, nem igazán alkalmas erre.
Én csak a kacsazsírban sütném.
8/8 anonim válasza:
Iszonyú nehéz lesz a kaja, ha a panír kacsazsírban sül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!