Rántott csirke segitség?
Figyelt kérdés
szezámos rántott csirkénél a szezámmagot ti panirozás után szórjátok rá a húsra, vagy belekeveritek a tojásba, vagy a zsemlemorzsába ?2020. jan. 22. 12:15
2/5 anonim válasza:
(kicsi fog belőle leperegni, de ez ilyen...)
3/5 anonim válasza:
Zsemlemorzsába, nagyon finom lesz!
4/5 anonim válasza:
Zsemlemorzsába.
Nekem a személyes tapasztalatom, hogyha több adagban kell sütni, mert nem csak 4-6 db-ot sütsz, akkor célszerű minden adag előtt leszűrni a zsiradékot, mert a lepergő magok égnek az alján és az nem jó ízt ad.
5/5 anonim válasza:
#6 jó választ adott, éttermi konyhákon külön ennek tartunk (jobb helyeken) egy fritut, mert szétcseszi az olajat. És igen, a morzsába kell keverni a magot.
Próbáld ki, még sokkal finomabb durvára tört pirított tökmaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!