Üdv. Minecraft 1.7.2-ben eltűnt a névvel ellátott pipim. Segítség?
Nehéz megmondani, hogy mi lehet a gond. Annyit tudok, hogy ha csak egy kerítés választja el az állatokat a külvilágtól, néha át szoktak glitchelni a külvilágba, szóval nézz szét a környéken. (Én az állatkarámaimat úgy szoktam megcsinálni, hogy leások 2 blokknyit, és abba a "lyukba" helyezem be az állatokat. Kerítést fölülre rakok, és létrával lehet le/fölmenni. Így csak én jutok le vagy fel, az állatok nem.) Ha véletlenül épp egy barlang tetejére építetted a karámot, akkor az is lehet, hogy egy hasonló glitch miatt lekerült a barlangba (ilyet még nem láttam, ez csak spekuláció), szóval esetleg áss le, és nézd meg, hogy nincs-e földalatti lyuk ott, ahol a csirkét tartottad.
Ha ez nem oldja meg a dolgot, hát, akkor fogalmam sincs. De ha ocelotok vannak a környéken, azok megtámadják a kiszökött csirkéket, szóval ilyen esetben ne reménykedj abban, hogy viszontlátod.
Hát ha egy kis csalással szeretnéd megoldani magadra tudod teleportálni,vagy magadat rá:
te -> csirke : /tp @p @e[name=Csirkeneve]
csirke -> te : /tp @e[name=Csirkeneve] @p
A "Csirkeneve" helyett ird be azt aminek elnevezted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!