A kacsazsírt hogyan lehet minél tovább frissen tartani (ne avasodjon meg)?
Figyelt kérdés
Eleve egy kicsi sós, a sós meg alapból hamarabb avasodik.2023. aug. 7. 11:23
1/4 anonim válasza:
Fagyasztó, ott lesz a legtovább friss.
2/4 anonim válasza:
A sós mért avasodna, a só pont hogy tartósít. Én fridzsiderben tartom.
3/4 anonim válasza:
Hűtőben pár hónapig semmi baja,még tovább fagyasztó.
4/4 A kérdező kommentje:
2/3 Az anyukámtól azt tanultam, hogy a sós zsír hamarabb avasodik.
2023. aug. 12. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!