Milyen technikával, ügyes módszerrel lehet minél vékonyabbra, és egyenletesen henger alakúra kisodorni a grissinit?
Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 09:37
1/3 anonim válasza:
Anyum cukrász, ő plexilappal sodorja a fontantot, ha egyenletes hurkákat szeretne. Tésztánál is beválhat a technika
2/3 anonim válasza:
A házi, otthoni grissini Olaszországban sem hengeres. Pont az a lényege, hogy rusztikus - ahogy éppen sikerül... :)
Én felvágom pizzavágóval vékony csíkokra a tésztát, majd az egyes csíkokat - két végénél megfogva - kvázi a levegőben széthúzom, nyújtom, majd leteszem a sütőpapíros tepsire. Így a két vége (ami az ujjaim között van) picit szélessebb, de a nagyrésze szép hengeres és vékony.
3/3 anonim válasza:
1: nagy különbség, hogy a fondan nem rugalmas. A jó kelttészta "visszaugrik", nyújtás közben is tapasztalható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!