Marhapörköltet készülök főzni de nem kaptam sertészsírt. Van normál étolajom meg kacsazsír (és olivaolaj). Melyiket használjam?
Figyelt kérdés
dec. 23. 16:03
1/12 A kérdező kommentje:
Hogy a bánatban hogy egy nagy üzletlánc egyik áruházában nem lehet sertéssült kapni...
Az még csak hagyjam hogy mangalica zsír nincs de semmilyen sertés zsír sincs
dec. 23. 16:03
2/12 A kérdező kommentje:
Bocs gyorsan küldtem és mikrofonnal voltam. Nem sertéssült hanem sertés zsír zsír zsír
dec. 23. 16:04
3/12 A kérdező kommentje:
Vettem egy kis flakon libazsírt... Nagyjából ezer forintért
dec. 23. 16:05
4/12 A kérdező kommentje:
Libazsír...
dec. 23. 16:06
5/12 anonim válasza:
Zsírt használj. Olyan zsírt amilyen van. Gépzsírt ne. Az elrontja az ízét. A többi jó lesz.
6/12 anonim válasza:
Étolajjal is tökéletes, a kacsa/libazsírnak elég más szaga van, azt nem használnám.
7/12 anonim válasza:
Jó lesz az olaj is, a hagyma is ereszt levet, a husi is némi zsírt.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..
. Így hogy most már lett zsír (még ma is mentem egy kört megtudtam hogy vannak nyitva boltok)...
Biztonság kedvéért vettem sült zsírt is és normál zsírt.
Gondolom így már mindenki azt javasolja hogy süssem zsírral... 🙂 (De melyikkel is, a sülttel vagy a normállal)?
dec. 24. 12:03
10/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk, a sült zsír több mint kétszer olyan drága mint a másik
dec. 24. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!