Hogy kell jól kukoricát főzni?
Figyelt kérdés
A vízben forralás evidens, meg azt is olvastam, hogy elég negyed óra forrás után, de pl. a kukoricával együtt érdemes felforralni a vizet vagy lobogó vízbe jobb dobni?tegnap 18:43
A kérdező szavazást indított:
Forrásban lévő vízbe tesszük.
A kukoricával együtt forraljuk.
Mindegy.
Egyéb, kifejtem.
6 szavazat
1/3 A kérdező kommentje:
Ugyanitt az is kérdés, hogy mit jelent az, ha feljön a kukorica a víz tetejére, és mit, ha lesüllyed? Akkor van kész, ha lesüllyed?
Készítettem egyet, de talán nem főztem elég ideig, az elején fent volt, aztán meg lesüllyedt... Gondoltam, akkor kész, órát nem néztem sajnos, nem volt hű, de finom, de hű, de rossz sem, gyorsan elfogyott... viszont van még, azokat már jobban csinálnám...
Persze lehet, hogy maga a kukorica nem jó vagy nem friss vagy éretlen, stb., ezeket honnan tudom?
Védőgázas csomagolásban vettem öt darabot
tegnap 18:49
3/3 anonim válasza:
Mindegy, hogy lesüllyed-e, nem is kell annyi vízben főzni, én pl. csak párolom kb. 15 percig ujjnyi vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!