Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan daráljam a kolbászhúst,...

Hogyan daráljam a kolbászhúst,hogy "mozaikos" legyen a szalámi?

Figyelt kérdés

Egy ismeőstől kaptam olyan szalámit,ami szerkezetileg úgy nézett ki,mint a pikszalámi.

Most,hogy csinálok...hány mm-s tárcsával daráljam a húst,és mennyivel a szalonnát?


ma 08:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyformára szokták a húst és a szalonnát.

8-as vagy kissebb 6-os tárcsa lesz jó.

ma 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
A szalonnát érdemes lefagyasztani, és félig fagyott állapotban darálni, akkor nem "trancsírozódik" szét.
ma 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!