Hogyan daráljam a kolbászhúst,hogy "mozaikos" legyen a szalámi?
Figyelt kérdés
Egy ismeőstől kaptam olyan szalámit,ami szerkezetileg úgy nézett ki,mint a pikszalámi.
Most,hogy csinálok...hány mm-s tárcsával daráljam a húst,és mennyivel a szalonnát?
ma 08:53
1/2 anonim válasza:
Egyformára szokták a húst és a szalonnát.
8-as vagy kissebb 6-os tárcsa lesz jó.
2/2 anonim válasza:
A szalonnát érdemes lefagyasztani, és félig fagyott állapotban darálni, akkor nem "trancsírozódik" szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!