"Kolbász" készítés otthon, töltő/füstölő nélkül?
Hogy lenne már fogyasztható a nyers hús?!
Bolond vagy?!
Az első verzió eredménye egy fasírozott lesz.
A radiátor fölé lógatósé meg romlott hús.
1-es, vagy bolond, vagy troll, de a kérdés nyilván vagy nem valós, vagy értelmezhetetlen.
Válaszolni mindkét esetben fölösleges.
Ha troll, azért, ha meg hülye, azért, mert aki ennyire debill, az a választ se értené meg.
Tehát azt akarod elhitetni, hogy se a kolbásznak, se a hurkának a legalapvetőbb készítésével, és egyáltalán a fogalmával se vagy tisztában.
Oké! :D
Azt nem mondom, hogy nincs ilyen, csak aki ennyire totál homály, annak nem szokott eszébe jutni ilyen.
Vagy ha mégis, akkor nem f@szságokat közöl tényként, (hogy a sütés miatt a hurkához van köze, a kolbászhoz nincs, meg hogy az állástól lesz valamiből kolbász...)
hanem először megkérdezi, hogy mit jelentenek ezek a szavak, hogy kolbász, meg hurka.
Csinálhatsz de az csak sült kolbász lesz az is finom, de sokk bíbelődéssel jár akkor már egyszerűbb a Stefánia szeletet csinálsz.
Így ne is kísérletezgess úgy se lesz belőle kolbász .
Ahogy a kettes irja. A rendes futoloben, allando, sokkal melegebb homerseklet van es minimum ket hetig szarad. Es ezutan is hutoben kell tartani. A radiator fole logatas poshadt hust eredmenyez. Raadasul az alufolia nem szellozik szoval lehet hamarabb rohadna is.
Az elso verzio meg fuszeres husgolyo lesz, hosszukas formaban
Felszerelés nélkül kb az egyetlen mód, hogy valami kolbász féle dolgot csinálj:
Megcsinálod a kolbász alapot (darált hús+fűszerek), majd egy tölcsér segítségével bélbe töltöd, itt az életedet is meg fogod gyűlölni. Ha ezzel megvagy, sütőbe beteszed sülni, a sütő aljára egy fémtálban meggyújtasz forgácsot (ezt nem győzöm hangsúlyozni mennyire ne csináld, ha nem tudod mit csinálsz), így füstös ízt fog kapni az étel.
Körülményesen hangzik? Az is, felszerelés nélkül ne csinálj otthon kolbászt, csalódás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!