Káposztástésztán lehet javítani, ha kemény lett a káposzta?
Figyelt kérdés
Tegnap karamellizált káposztás tésztát főztem, és roppanósra hagytam a káposztát. Én úgy szeretem. Viszont kiderült, hogy párom nem, ő puhán. Össze van keverve a tésztával. Félek, hogy tönkreteszem, ha így még főzök rajta... Lehetne valahogy puhítani?nov. 10. 16:11
1/3 anonim válasza:
Fözz neki egy adagot puhán.
A káposztát leszedegetni elég nehéz lenne, de csak úgy lehetne tovább párolni, hogy megpuhuljon
2/3 anonim válasza:
Ha össze van keverve már sehogy sajnos.
3/3 anonim válasza:
Ez a hajó elment. Ne kísérletezz, mert csak rontani fogsz rajta. hacsak le nem kapargatod a tésztákról a káposztát. Ez az egy opció van, amit működő-képesnek találnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!