Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Káposztástésztán lehet javítan...

Káposztástésztán lehet javítani, ha kemény lett a káposzta?

Figyelt kérdés
Tegnap karamellizált káposztás tésztát főztem, és roppanósra hagytam a káposztát. Én úgy szeretem. Viszont kiderült, hogy párom nem, ő puhán. Össze van keverve a tésztával. Félek, hogy tönkreteszem, ha így még főzök rajta... Lehetne valahogy puhítani?

#tészta #káposzta #káposztás tészta #káposztás kocka #Kemény káposzta #Karemellizált
nov. 10. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Fözz neki egy adagot puhán.

A káposztát leszedegetni elég nehéz lenne, de csak úgy lehetne tovább párolni, hogy megpuhuljon

nov. 10. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha össze van keverve már sehogy sajnos.
tegnapelőtt 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:
54%
Ez a hajó elment. Ne kísérletezz, mert csak rontani fogsz rajta. hacsak le nem kapargatod a tésztákról a káposztát. Ez az egy opció van, amit működő-képesnek találnék.
tegnap 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!