Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kedden készített káposztástész...

Kedden készített káposztástészta ma még jó?

Figyelt kérdés
Hűtőben volt tárolva
2016. aug. 11. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Megszagolod, megkóstolod. Ennél jobb nincs.
2016. aug. 11. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 aperitif ***** válasza:
88%

Két válaszom van. A hivatalos, ÁNTSZ-es, hogy főtt tésztát semennyi ideig nem szabad tárolni, azt azonnal el kell fogyasztani, a maradékot megsemmisíteni.

A saját válaszom, hogy hűtőben tartott tésztát két nap után boldogan megeszem, maximum jól átforrósítom.

Válaszd ki a kedvedre valót! :)

2016. aug. 11. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Simán megeheted, semmi bajod nem lesz tőle.
2016. aug. 11. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, főleg ha egy kicsit lekapatod az alját :) Nyami
2016. aug. 11. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
én még megenném
2016. szept. 6. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!