Van még aki a káposztástésztát kristálycukorral eszi?
Figyelt kérdés
Barátnőm eszi igy..hát nekem elég szokatlan dolog ez. De ha szereti,akkor szereti. :)2014. júl. 8. 12:22
1/15 anonim válasza:
Én az elején szoktam egy kiskanál cukrot barnára olvasztani és úgy teszem rá a káposztát. Nem lesz tőle édes, de pikáns ízt ad neki.
2/15 anonim válasza:
Anyám úgy eszi, szörnyű.
Egy ismerősöm, meglett férfi, ő meg halom porcukorral.
Én meg sóval borssal... :)
3/15 anonim válasza:
Idonkent en is szoktam :)
Bar en peldaul a fankot is sajttal es tejfollel eszem, nem lekvarral :)
4/15 anonim válasza:
A mi családunkban is van, aki kristálycukorral ropogtatja :)
Én sóval , borssal szeretem.
5/15 anonim válasza:
Nem értem miért furcsa, vagy szörnyű ez. Nagyon finom cukorral... mondjuk porcukorral jobb. Óvodában is cukorral adják a gyerekeknek.
6/15 anonim válasza:
Én is cukorral szoktam enni! Nagyon szeretem! Van mikor kristálycukrot teszek rá, van mikor porcukrot. Bors és sós szokott lenni a káposztás tészta és úgy teszek rá még cukrot.
8/15 anonim válasza:
Kövezzetek meg,de én porcukorral-sóval-borssal eszem.:)
10/15 zolidobos válasza:
Alapból só-bors, de van mikor elcsábulok egy jó kristálycukrosra, különösen, ha melegítve van a tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!