Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Habcsókhoz a tojás fehérjét...

Habcsókhoz a tojás fehérjét porcukorral vagy kristálycukorral kell felverni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Kristálycsukorral olvastam éppen most egy újságban.
2014. jan. 15. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Porcukorral.
2014. jan. 15. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Kristállyal is tökéletes lesz a felvert tojáshab.
2014. jan. 15. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!