Habcsókhoz a tojás fehérjét porcukorral vagy kristálycukorral kell felverni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 15:30
1/3 anonim válasza:
Kristálycsukorral olvastam éppen most egy újságban.
3/3 anonim válasza:
Kristállyal is tökéletes lesz a felvert tojáshab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!