A kelt tésztába egész tojást tesztek vagy csak a tojás sárgáját?
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 11:31
1/4 anonim válasza:
Egészet. De lehet, hogy van olyan recept, amibe csak a sárgája kell. Én eddig mindig olyanokat készítettem, amibe egész kellett.
2/4 anonim válasza:
Változó, de ha nincs benne a fehérje, az jobb! Könnyebb lesz a tészta...
3/4 anonim válasza:
Jobb ha csak a sárgáját teszed bele mert akkor nem szárad ki és reped meg a tészta a sütés alatt.
És persze jóval könnyebbé is válik és tárolásnál nem fog összeszáradni egy nap alatt,szóval a száradási idő intervallumát csökkented ezzel.
Gyönyörűséges lesz a tészta színe is.
4/4 anonim válasza:
Én egy egész tojást teszek bele, és vagy 3 sárgáját. Majd a tejben felfuttatott élesztőt, kis sót, és zsiradékot, cukrot, majd annyi lisztet, amennyit ez a nedves adalék felvesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!