Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kelt tésztába egész tojást...

A kelt tésztába egész tojást tesztek vagy csak a tojás sárgáját?

Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Egészet. De lehet, hogy van olyan recept, amibe csak a sárgája kell. Én eddig mindig olyanokat készítettem, amibe egész kellett.
2014. jan. 9. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Változó, de ha nincs benne a fehérje, az jobb! Könnyebb lesz a tészta...
2014. jan. 9. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Jobb ha csak a sárgáját teszed bele mert akkor nem szárad ki és reped meg a tészta a sütés alatt.

És persze jóval könnyebbé is válik és tárolásnál nem fog összeszáradni egy nap alatt,szóval a száradási idő intervallumát csökkented ezzel.

Gyönyörűséges lesz a tészta színe is.

2014. jan. 9. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy egész tojást teszek bele, és vagy 3 sárgáját. Majd a tejben felfuttatott élesztőt, kis sót, és zsiradékot, cukrot, majd annyi lisztet, amennyit ez a nedves adalék felvesz.
2014. jan. 9. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!