Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Az nem baj, ha hot dog, amit...

Az nem baj, ha hot dog, amit csinálok nem kiflivel készül?

Figyelt kérdés

[link]

Ez van a hot dog buci helyett.

Nevezhetem így hot dognak?

nov. 9. 21:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt a látványt és ízvilágot össze tudod hozni kenyérből, akkor nem baj:

[link]

nov. 10. 08:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A hot dognak az a lényege hogy vrisli kifliben. Ez kb olyan mintha a kakaót kávénak akarod nevezni.
nov. 10. 09:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Virsli mustárral és szeletelt vidéki cipóval.
nov. 10. 09:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
nov. 10. 09:33
 15/19 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, ha így folytatod, perceken belül kiszáll hozzád a Konyharendőrség! Lekapnak a tíz körmödről... :DDD

Nyilván a kenyér nem egyenlő a kiflivel, ergó a készítményed sem hot dog.

Mindenesetre a kajafetisisztákat hadd figyelmeztessem, h az eredeti recept szerint a hot dog nem kifliben, hanem ún. bun-ban van tálalva. Más forma, más tészta.

Jó étvágyat!

nov. 10. 12:19
 16/19 anonim ***** válasza:
71%

15. Öreg vagyok. Amikor megjelent nálunk a halott kutya, már akkor is felnőtt voltam.

A Budapesti Nemzetközi Vásáron találkozhattunk vele először.

Egy szerkezeten égnek meredő fűtött rudak sorakoztak. Arra húzták rá a hot dog kiflit, hogy kicsit belülről piruljon.

Egy kúp alakú gép melegítette a virsliket (szárazon)

Előbb kívánság szerint mustárt vagy kecsölöt (sic!) nyomtak a lyukba, majd a virslit. Sokunk számára ez az igazi (mert ezzel találkoztunk mindenfelé.

Csak nagyon-nagyon soká talàlkoztunk azzal, hofy tk. ez egy szendvics. Felvágott, széthajtott péksüti, benne mindenféle jóval.

De kenyérdogot nem láttam még.

nov. 10. 17:32
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
Ja és bucit sem használnak hozzá, vágott zsemlét sem.
nov. 10. 17:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne elnevezni hotdognak? Nem elég fancy az, hogy virsli kenyérrel és mustárral?
nov. 11. 04:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám saját készítésű kelttésztába tekeri a virsliket és úgy megsüti. Otthon ez a hotdog, hivatalosan pékvirsli. Otthon azt hívsz hotdognak, amit akarsz (Amerikában magát a belevaló virslit is hotdognak hívják, akkor is, ha végül más ételbe teszik bele). Büfében meg a kiflis verzió a hotdog, a többi virsli kenyérrel.
nov. 11. 12:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!