Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Egész csirkét érdemes-e...

Egész csirkét érdemes-e egyben megsütni, vagy jobb ha két felé vágom és úgy sütöm meg (sütőben.... Fedeles kacsa sütőben)?

Figyelt kérdés
nov. 4. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes.
nov. 4. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyben a legjobb
nov. 4. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó egészben.
nov. 4. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi..köszi!! :)
nov. 4. 20:09
 5/6 Katona Dius ***** válasza:
Egészben is jó, de én is szét szoktam vágni, mert úgy jobban átsül. Nem tudom miért, de nekem egészben a belseje valahogy nem sül meg rendesen.
dec. 3. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!

Igazából aztán én is szétszedve sütöttem meg...egyfelől azért is, mert ez egy 3 kilós tyúk volt (vagyis nagyállat)...másfelől, az jutott eszembe, hogy szoktam sütni csak csirkecombokat is...vagyis 'alkatrészeket'. Akkor pedig szétszedve is jó lehet a sütés. Jó is lett...

dec. 3. 22:00

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!