Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kolbásznak hogy hogy nem...

A kolbásznak hogy hogy nem marad szar íze ?

Figyelt kérdés
Mondjuk 4 évig ott volt a disznó belébe a szar, oké, hogy kimossák, de nem marad némi bukéja, amit elnyom a fűszer ?

szept. 5. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Műbelbe toltik már ezer éve.
szept. 5. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
szept. 5. 23:16
 3/5 Kedves Vezető válasza:
80%

Hogy van e minimális szar íze a kimosott bélnek, ennek kiderítésére rendelj egy kis sertésbelet.

Natúr megkóstolod, ha nincs szar íze, akkor a kérdés megoldódott, ha van némi szar íze, akkor a fűszerek elnyomjàk.

szept. 5. 23:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
De van némi bukéja nyers állapotban de a fűszeres hús és a füstölés teljesen elveszi.
szept. 6. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
33%
Ecetes vízben áztatták régen, akik még mosták a belet. Manapság már műbelet és marhakollagénból készült belet használnak.
szept. 6. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!