A kolbásznak hogy hogy nem marad szar íze ?
Figyelt kérdés
Mondjuk 4 évig ott volt a disznó belébe a szar, oké, hogy kimossák, de nem marad némi bukéja, amit elnyom a fűszer ?szept. 5. 22:52
3/5 Kedves Vezető válasza:
Hogy van e minimális szar íze a kimosott bélnek, ennek kiderítésére rendelj egy kis sertésbelet.
Natúr megkóstolod, ha nincs szar íze, akkor a kérdés megoldódott, ha van némi szar íze, akkor a fűszerek elnyomjàk.
4/5 anonim válasza:
De van némi bukéja nyers állapotban de a fűszeres hús és a füstölés teljesen elveszi.
5/5 anonim válasza:
Ecetes vízben áztatták régen, akik még mosták a belet. Manapság már műbelet és marhakollagénból készült belet használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!